Husky A&A is mijn administratiekantoor en adviesbureau. Vanuit de visie van kleineondernemer.nl  werken we vanuit een klein bedrijf met expertise en ervaring op het gebied van fiscale zaken (inkomstenbelasting, loonbelasting incl. werkkostenregeling), omzetbelasting (incl. Europese regelgeving op het gebied van Europese leveringen van goederen binnen de EU (ICL) en het veriichten van diensten binnen de EU van diensten (ICP) en uiteraard Dividendbelasting en Vennootschapsbelasting. Administratieve dienstverlening en boekhouding op zowel lokale omgevingen als in de "cloud". Tevens hebben wij vele jaren ervaring op het gebied van projectmanagement en SAP HR implementaties. Ook advisering op het gebied van (her)investeringen, personeelszaken en ondernemingsplannen zijn wij uw logische partner. We werken voor de ZZP'er en het MKB segment en in deelopdrachten voor de overheid en publieke sector. Ook zijn wij beschikbaar voor interim klussen en consultancy, waarbij wij voor projecten zowel kunnen trekken als duwen. Wij kunnen voor u fungeren als de verbindende factor tussen project en (veranderende) organisatie. Onze aanpak: kennis van zaken, nuchter, aanpakken, expertise, plezier en Agile werken.

 

Met ondernemende groet,

 Klik hier om contact met ons op te nemen!

U heeft een vereniging, sportschool of muziekschool en u wilt de inning van contributies vereenvoudigen. Wellicht dat wij een groot deel kunnen automatiseren voor u. U blijft zelf volledig "in control" maar een aantal veel voorkomende (maandelijkse) handelingen automatiseren wij voor u en voorzien we van incasso's en of controles. Zelf blijft u volledig inzage houden en kunt u de administratie zelf doen, gedeeltelijk uitvoeren ogf volledig uit handen geven, net wat u wilt. Contributies verhogen of in 1 keer de facturen versturen per week, maand of jaar. Alles eenvoudig en goedkoop.

 

 

 

Neem contact op

 

 

Husky A&A Adviserend Ondernemend

 

 

Wij kunnen eventueel bij u op locatie samen met u aan het werk in ons rijdende kantoor. Hier kunnen we maximaal met 4 mensen werken in een verwarmende omgeving, voorzien van 12 en/of 240 volt. Wanneer u samen met ons op locatie wil werken of vergaderen kunnen wij met ons rijdend kantoor samen met u werken aan administratieve of projectmatige zaken.

 

 

 

 

Neem contact op

 

 

Husky A&A Adviserend Ondernemend

Wij verzorgen uw boekhouding en geven adviezen over het voeren van een administratie. Tevens  verzorgen wij uw btw aangifte en ICP en ICL aangiften voor uw Europese klanten. Wij werken in de "cloud" met e-boekhouden.nl. Ziet u door de "bonnetjes" het bos niet meer dan kunnen wij ook u achterstanden weg werken. Ook bij bedrijfseconomische vraagstukken kunnen wij u helpen om bijvoorbeeld gezamenlijk te kijken naar een keuze bij een investering.

 

Wij kunnen bij u op kantoor werken of bij u op de werklocatie in ons Mobiel Kantoor.

 

Uiteraard kunnen wij uw opdrachten ook bij ons op kantoor voorbereiden of uit werken.

 

Neem contact op

 

 

 

Husky A&A Adviserend Ondernemend

Powered by OrdaSoft!