Mijn administratiekantoor en adviesbureau. Klein bedrijf met expertise en ervaring op het gebied van fiscale zaken (inkomstenbelasting, loonbelasting incl. werkkostenregeling), omzetbelasting (incl. Europese regelgeving op het gebied van ICL en ICP) en Vennootschapsbelasting. Administratieve dienstverlening en boekhouding op zowel lokale omgevingen als in de "cloud". Tevens hebben wij vele jaren ervaring op het gebied van projectmanagement en SAP HR implementaties. Advisering op het gebied van (her)investeringen, personeelszaken en ondernemingsplannen. We werken voor de ZZP'er en het MKB segment en in deelopdrachten voor de overheid en publieke sector. Ook zijn wij beschikbaar voor interim klussen en consultancy, waarbij wij voor projecten zowel kunnen trekken als duwen. Wij kunnen voor u fungeren als de verbindende factor tussen project en (veranderende) organisatie. Onze aanpak: kennis van zaken, nuchter, aanpakken, expertise, plezier en Agile werken.

 

  Met ondernemende groet

 

Klik hier om contact met ons op te nemen!

Wij kunnen eventueel bij u op locatie samen met u aan het werk in ons rijdende kantoor. Hier kunnen we maximaal met 4 mensen werken in een verwarmende omgeving, voorzien van 12 en/of 240 volt. Wanneer u samen met ons op locatie wil werken of vergaderen kunnen wij met ons rijdend kantoor samen met u werken aan administratieve of projectmatige zaken.

Wij verzorgen uw boekhouding en geven adviezen over het voeren van een administratie. Tevens  verzorgen wij uw btw aangifte en ICP en ICL aangiften voor uw Europese klanten. Wij werken in de "cloud" met e-boekhouden.nl. Ziet u door de "bonnetjes" het bos niet meer dan kunnen wij ook u achterstanden weg werken. Ook bij bedrijfseconomische vraagstukken kunnen wij u helpen om bijvoorbeeld gezamenlijk te kijken naar een keuze bij een investering.

 

Wij kunnen bij u op kantoorwerken of bij u op de werklocatie in ons rijdend kantoor.

 

Uiteraard kunnen wij uw opdrachten ook bij ons op kantoor voorbereiden of uit werken.

 

Neem contact op

 

 

 

Husky A&A Adviserend Ondernemend

We verzorgen u kostbaarste zakelijke bezit; Uw personeel en hun gedragingen. Wij kunnen u bijstaan bij het opstellen van arbeidsovereenkomsten en andere zaken bij het werven en aannemen van personeel en de administratie die daar bij hoort.  Maar ook bij ontslagzaken en de voor u de juiste route vinden en het inschakelen van juiste juridische bijstand kunt u op ons rekenen.

Op zoek naar ondersteuning dmv inhuur van een zzp'er maar bang voor de wet DBA. Vraag ons om advies!

 

Steekwoorden die bij ons passen:

  • Samenwerken
  • Conceptueel denken
  • Leiderschap
  • Plannen en Organiseren
  • Analytisch
  • Motiveren
  • Leervermogen

 

Neem contact op

 

 

 

 

Husky A&A Adviserend Ondernemend

Powered by OrdaSoft!